Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Divine

Divine är exklusiv serie från Flemming Uziel som går att anpassa efter dina önskemål. Vi råder er att besöka vår butik för att få bästa möjliga service när ni ska välja just Er drömring i Divine-serien. Valen är många och det underlättar mycket när man kan sitta ner i lugn och ro tillsammans och prova. Ringarna tillverkas för hand i en liten fabrik i Helsingborg.

När du köper en Divine-ring köper du ett svenskt hantverk från ett av Sveriges ledande företag inom förlovning- & vigselringar.

Ett familjeföretag i tre generationer - Albert Uziel var en känd diamantleverantör i Skandinavien på 40 - 60-talet, när han 1964 omkom i en tragisk bilolycka utan för Stockholm tog sonen Flemming Uziel över och förde traditionen vidare. Flemming valde dock att ändra inriktning från diamanter till förlovning och vigselringar och har i över 50 år varit hela svenska folkets ringleverantör.
Idag är det Flemmings son Tim som driver familjeföretaget vidare, Divine hedrar hans far och farfar genom att kombinera deras inriktningar till ett och samma smycke - vackra förlovning- & vigselringar med diamanter.

Divine kan beställas i vanligt rött, rosé och vitt  18k guld samt Platina 950.

Som standard erbjuder vi diamantkvaliteterna W/SI och TW/VS, på diamanter över 0.30ct medföljer även ett GIA Certifikat.