Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Gravyrbrickor

En detalj som passar alla är en gravyrbricka, det är en personlig och snygg accessoar som inte bara passar dig utan är också en perfekt present till mamma, pappa, syskon, kompisar och partner. Du kan helt enkelt välja vilken bricka du vill från sortimentet det finns gravyrbricka guld och silver.

Det som gör det hela personligt är att du kan välja vad som ska graveras in på brickan, det kan exempelvis vara ett födelsedatum, dagen då du och din partner gifte er, barnens födelsedatum, ditt namn eller första bokstaven i din partners namn med mera. Möjligheterna är oändliga och ger dig ett helt unikt halsband att bära dagligen och på alla möjliga tillställningar.

Det är också den perfekta presenten och en glad överraskning för den som får paketet. Gravybrickan finns också i flera olika modeller och former, cirkulära, rektangulära och hjärtformade som exempel. Du kan välja mellan guld och silver för samtliga modeller. En enastående present till dig själv eller till någon du tycker om och vill visa lite extra uppskattning till.